Wednesday, October 6, 2010

Read Soul Eater Doujinshi Blood



Today I have chosen for you this recipe on average, easy to prepare but impressive. It 's a dish of meat, which must be accompanied by a good red wine.
For this recipe we will use the black pepper, which has a stronger taste than the green pepper, which is much sweeter.


Cost: Medium - Difficulty: 2 / 3 - Preparation : 15 minuti

INGREDIENTI PER 4 PERSONE
  • 4 bistecche di controfiletto di bue (200g l'una), in alternativa potete usare filetto
  • 15g di burro
  • 1 mestolo di brodo di dado
  • 1 cucchiaio di olio extravergine d'oliva
  • 1/2 bicchiere di panna
  • 2 cucchiai di pepe nero in grani
  • sale

UTENSILI
  • batticarne o mortaio
  • padella di ferro
  • pentolino per il brodo
  • mestolo per il brodo
  • cucchiaio di legno

PREPARAZIONE
1
Come prima cosa dovrete battere i grani di pepe con un mortaio* o un batticarne, quindi distribuitelo sulle bistecche e, prima da un lato, poi dall'altro, battetele con delicatezza sulla superfice (delicatamente, non maltrattate quelle povere bistecche!) per poter far penetrare leggermente il pepe nella carne. Intanto preparate del brodo.

2
Mettete l'olio e il burro nella padella di ferro, e quando arrivano a temperatura fatevi cuocere la carne a fiamma alta da entrambi i lati. Solitamente filetto o controfiletto lo si lascia un po' al sangue. Togliete quindi la carne dalla padella e mettetela su un piatto stando attenti a mantenerla calda (solitamente io uso il microonde, ovviamente spento, per mantenere qualcosa caldo).

3
In pan where you cooked the meat before adding the hot broth and stir with a wooden spoon until it "restricts" (congeals, accumulates) over medium-high heat. Then lower the fire as soon as it has thickened, pour the cream and continue stirring until thick enough that you get a sauce then pour over meat. Now add salt to taste and serve hot.

Bon appetit! :)

Speaking of nutrition: the advice of Francis

This dish is very much protein but also fat and fat-protein ratio of almost 1:1, with little fat in excess of the protein.
the 100 grams of sirloin we have:
  • Protein: 22.1 g
  • Fat: 23.3 grams Butter
  • more than 10 grams fat
  • olive oil 10 grams total fat

Account
  • Protein: 176.8 Fat
  • : 206.4

For
portion
  • Protein: 44.2
  • Fat: 51.6

The cicciometro for this dish stands at 10/10

A high-protein dish but very rich fat, which crosses the threshold by only the contribution of fat daily average not to exceed (about 50 grams per person of 80 kg, in physical form siscreta)
to eat that volta ogni tanto ma cercando di stare leggeri il giorno prima almeno, per non avere effetti nefasti e Rotolini di grasso che "inspiegabilmente" compaiono...

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