Friday, January 14, 2011

First Anniversary Of Death What To Say

PEELED , LEEKS AND RED PEPPER WITH SMALL SCAMPI Pepper




Da tempo desideravo fare una crema di pomodoro .

Ieri sera era il momento giusto.
Peccato che i pomodori non siano propriamente una verdura stagionale adesso, così ho pensato di optare per i pelati .
Ottima idea.
Il risultato è stata una crema (per le disquisizioni sui termini "zuppa, crema & vellutata" vedere qui ), fresca e piacevole , acidula al punto giusto e veramente perfetta per cominciare un pasto, magari a base di pesce.
A base di pesce perchè come sono solita fare, ho arricchito il piatto con dei piccoli scampi freschissimi saltati in padella con una noce di burro salato e una spolverata di peperoncino .
Mi viene ancora l'acquolina in bocca.


INGREDIENTI PER 2 PERSONE:
1 latta di pelati buoni (chi ha orecchie per intendere...)
1 peperone rosso medio
1 porro medio
olio
sale
8 scampi
burro salato
peperoncino


PROCEDIMENTO:
estraete i pelati dalla latta e tenete il loro liquido da parte.
Tagliateli a pezzetti assieme al peperone e metteteli in una casseruola con un goccio d'olio a stufare per circa 20-30 minuti aggiungendo acqua quando necessario.
Affettate finemente il porro e fatelo ammorbidire con un goccio d'olio e un pizzico di sale nel tegame dove andrete a cuocere la crema (io ho usato la mia nuova Pomilla by Illa , una pentolina ideale e ideata to make gravy, but also perfect for soups, creams and soups), add the peeled and the liquid and let go until the tomatoes and peppers are ready.
then peeled & Transfer peppers to the pan of leeks, cook for another ten minutes so the flavors can blend in well, add salt and then whisk it all.
Shelled prawns (2 integers by taking them for decoration) with the aid of a scissors, remove the black head and gutted them, rinse them and saute until golden brown in a pan with a knob of salted butter and a good sprinkling of pepper.
Add the shrimp to the cream, stirring gently, then serve it with the whole lying above.



Ideon (sin I have come too late): You can also create fantastic finger food recline teaspoons peeled prawns on a veil of cream! Colorful and effect !


And here's the news in pink
I'm sorry if some of you are STTA misguided thinking that maybe expecting a little girl ... I can not wait to come true this just to tell you;)
But first I have to go in California, Florida, the Caribbean, in Lapland, moving house, earn more, while we're mature ... so I think we have to wait for the festivities a little '!
It is not a child but a new and invaluable aide , I am pleased to introduce my Atlas 150 pink!
Marcato thank for the welcome gift and for the appointment and give you practical stendipasta soon on these screens!


0 comments:

Post a Comment